Progressief Schiedam Publiceert bonnen en declaraties 2005-2007

In oktober 2012 heeft het bestuur van Progressief Schiedam in Schiedam en Voorschoten een WOB-verzoek Bestuurlijke Uitgaven gedaan. Dit om zaken in een juist perspectief te kunnen plaatsen. Namen de declaraties onder bewind van Verver toe in Schiedam? Namen de declaraties na het vertrek van Verver uit Voorschoten daar af? Was er wel een cultuurverandering?

De gemeente Schiedam heeft hierin correct gehandeld en Progressief Schiedam binnen de termijn de bonnen en declaraties geleverd. De gemeente Voorschoten daarentegen lijkt er een vertragingstactiek op na te houden. Na diverse brieven, herinneringen en een bezoek aan de bezwarencommissie heeft Progressief Schiedam nog altijd de bonnen uit Voorschoten niet mogen ontvangen.

In afwachting van de bonnen en declaraties vanuit Voorschoten heeft Progressief Schiedam besloten de Schiedamse bonnen toch alvast te publiceren. Indien u nieuwsgierig bent naar de overzichten, kunt u deze inzien op de website van Progressief Schiedam: http://www.progressief-schiedam.nl. Op termijn zullen de originele bonnen gekoppeld worden aan de overzichten.