Progressief & Interactief

Met trots presenteert Progressief Schiedam haar verkiezingsprogramma 2018-2022 met de titel “Omdat dat het altijd beter kan.” Dit is de derde campagne voor Progressief Schiedam en voor de 3e keer weten zij zich te onderscheiden met vernieuwende en opvallende technieken. In 2010 publiceerden zij de zogenaamde StillMob, in 2014 de selfies met o.a. de Naakte Waarheid en in 2018 presenteert Progressief Schiedam hun verkiezingsprogramma op 360 graden interactieve film en in audio.
Met de interactieve film kun je met een aantal van de kandidaten op reis door Schiedam. Iedere kandidaat neemt je lopend, fietsend of met auto mee naar een locatie in Schiedam, geeft je informatie over één van de onderwerpen uit ons verkiezingsprogramma en vervolgens kun je op die locatie 360 graden rondkijken en nog meer informatie vinden over dat onderwerp.
Blinden en slechtzienden kunnen via de website luisteren naar het verkiezingsprogramma. Elk hoofdstuk is apart te beluisteren en het volledige programma in audio, is te downloaden.
Uiteraard kan een ieder die dat wil, ook de hoofdstukken van het verkiezingsprogramma op de website bekijken of de PDF met het gehele programma downloaden.