Politieke Stamtafel

Op zaterdag 28 april organiseren de Schiedamse fracties van D66, GroenLinks en Progressief Schiedam weer een Politieke Stamtafel in restaurant ‘t Stadhuys op de Grote Markt.

Schiedammers kunnen ons aan de Stamtafel spreken over zaken die zij onder onze aandacht willen brengen. Er speelt immers genoeg in Schiedam: het tunneldak over de A4, de bezuinigingen, afvalcontainers… noem maar op! Graag gaan we met u in gesprek.

Het is een volstrekt informeel gebeuren. Iedereen kan gerust aanschuiven. Vertel wat u wilt vertellen, wat u dwarszit, wat u graag wilt weten van de politiek. We spreken er met elkaar over in een ongedwongen sfeer.

Tijdens eerdere Stamtafels zijn al veel Schiedammers bij ons aangeschoven. Zij hebben met de politiek gesproken over uiteenlopende onderwerpen. Deze punten zijn telkens zorgvuldig genoteerd en opgepakt, soms met verrassende resultaten.

De mensen van D66, GroenLinks en Progressief Schiedam zijn van 15.00 – 16.30 uur aanwezig in Restaurant ‘t Stadhuys, bij mooi weer op het terras, bij minder mooi weer binnen.

Graag tot ziens op 28 april!