Ingrid Coenradie

Ingrid stelt zich voor:

Sinds een jaar of 10 ben ik actief in de politiek in Schiedam waarbij mijn speciale aandacht uit gaat naar dieren en het dierenwelzijn. (vandaar mijn foto met de kat)
Als vanzelf neem ik daar natuur en milieu ook in mee.

Het hondenbeleid is, mede door de aandacht van Progressief Schiedam, de afgelopen jaren sterk verbeterd. Het bedrag van de hondenbelasting is omlaag gegaan van € 120 in 2016 naar € 81 in 2018. Progressief Schiedam heeft de afgelopen jaren ook aandacht gevraagd voor de verouderde nota dierenwelzijn. Helaas waren hier maar weinig politieke partijen die dit, net als wij, ook belangrijk vonden. De nota is wat “afgestoft” en dat was het. En dat terwijl Progressief Schiedam toch echt punten ziet die veel beter kunnen voor dier en natuur. Hier zal ik mij dan ook hard voor blijven maken.

Ik ben natuurlijk supertrots op het behoud van het dierenasiel in Schiedam!

De afgelopen jaren ben ik opvolgend Raadslid en fractiemedewerker van Progressief Schiedam geweest. Hierdoor ben ik betrokken gebleven bij het Raadswerk. In het dagelijks leven ben ik ZZP-er, ik verricht internet installaties en repareer computers.

Stem lokaal: Stem Progressief Schiedam.
De partij die niemand vergeet dus ook de dieren niet!

Ingrid.